ERZURUM İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ MAL ALIMI İHALE İLANI

Erzurum İli Arı Yetiştiricileri Birliği, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı     Yerel Kapasitenin Artırılması Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile  Erzurum Yakutiye İlçesi Mumcu Cad.A.Mumcu İş Merkezi kat :5 No:27’de  Apiterapi Ürünlerine İlk Adım Projesi için  bir mal ve hizmet alımı işi ihalesini sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları ile isteklilerde aranacak teknik ve mali koşulları içeren İhale Dosyası  Mumcu Cad.A.Mumcu İş Merkezi kat :5 No:27. adresinden veya www.kudaka.org.tr ve erzurumaricilarbirligi.org internet adreslerinden temin edilebilir.

Lot-1 Güneş enerjisinden elektrik üretimi sistemi için mal alımı

Lot-2 Polen üretimi makine techizat alımı

Lor-3  Polen Üretimi ve Güneş Enerjisi Kullanımı Eğitimi

Teklifler  her bir Lot için ayrı ayrı teklif verilebilecek olup, teklifler birim fiyat esaslı esaslı olarak sunulacaktır.

Teklif için son teslimi tarih ve saati: 30/07/2015 saat 11:30

(Bu duyurunun yayın tarihinden en fazla 20 gün sonra olmalıdır.)

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar;  www.erzurumaricilarbirligi.org  ve www.kudaka.org.tr internet adresinde yayınlanacaktır.

Teklifler, 30/07/2015… tarihinde, saat 13:30’da ve  Mumcu Cad.A.Mumcu İş Merkezi kat :5 No:27 adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

İlgililere duyurulur.

Paylaş |                      Yorum Yaz - Arşiv